Імплантація: міфи VS реальність

17 квітня 2019, 14:22

Відновити впевненість в собі та своїй посмішці, покращити якість вашого життя -  основні задачі, з якими чудова справляється дентальна імплантація. Це безпечний і сучасний метод відновлення втрачених зубів, визнаний та перевірений в усьому світі. Зубний імплантат - як брат-близнюк втраченого зуба.

Незважаючи на те, що ця технологія впроваджена в міжнародній стоматології вже майже півстоліття тому, навколо неї є багато інформації, яка часто надумана і не завжди достовірна. Тож сьогодні озвучимо найпоширеніші міфи, а потім розкажемо те, як воно є насправді.

МІФ 1.Імплантати - інородній предмет, який дуже погано приживається.

Згідно статистики ВОЗ близько 98,5% імплантатів добре приживаються в абсолютно будь-якому віці.

МІФ 2. Імплантація зубів -  лише для людей похилого віку.

Імплантація показана всім людям віком від 18-20 років, оскільки до цього віку ще відбувається формування щелепних кісток.

МІФ 3. Установка імплантатів - це дуже болісна процедура.

Імплантація зазвичай здійснюється під місцевою анестезією. Більшість пацієнтів стверджують, що іноді видалення зубів може бути більш болючим.

МІФ 4. Імплантати - недовговічні.

Наразі немає нічого надійнішого, ніж імплантати. За даними ВОЗ термін служби коронок на імплантатах  - від 10 років до пожиттєвого носіння. Все залежить від гігієни та дотримання рекомендацій лікаря. ( Виключаємо той факт, що ви будете розкушувати горіхи чи якось іншим чином користуватися зубами не за призначенням).

МІФ 5. Імплантація - дуже дорого.

По-перше, як в будь-якій ринковій системі існує закон попиту і пропозиції. Чим більше клінік встановлюють імплантати, тим більша конкуренція між ними, тим більше цікавих пропозицій, акцій та знижок для пацієнтів.

По-друге, існують як  імплантати економ класу, так і імплантати преміум класу. Поєднання привабливої ціни і високотехнологічних показників  - задача, що легко вирішується разом з вашим лікарем-імплантологом.

В стоматологічній клініці “ЛЄВІКА” для наших пацієнтів ми розробили спеціальну знижку у розмірі 20%  на імплантати протягом листопада і грудня.



МІФ 6. До імплантатів потрібно довго звикати.

Імплантати по своїй суті  - повні аналоги структури натуральних зубів, а до власних зубів нам не потрібно було звикати. Власне імплантат не викликає у пацієнтів дискомфортних відчуттів.

МІФ 7. Складність операції по імплантації

Для хірурга-стоматолога такого плану операція - щоденна практика і звична робота. По трудомісткості хірурги порівнюють імплантацію з видаленням зуба. Тривалість операції варіюється  у межах 30-40 хвилин. Трохи більше часу йде при близькому розташуванні гайморової пазухи, що вимагає додаткової точності.

 

Якщо у вас залишилися запитання, ви можете задати їх лікарю. Всіх пацієнтів щодо імплантації особисто консультує головний лікар нашої клініки.